Biografia

El Xavi va néixer a Sabadell, un calorós 27 d'agost del 83. Calorós, com a mínim per la seva mare. Des d'aleshores ha fet moltes coses, així que siguin rellevants com per posar-les en una web, doncs treballar a la ràdio i a la tele.

Actualment treu el cap pel Que T'hi Jugues de SER Catalunya, l'Onze del canal Esport 3 i el Senabre Contraataca de 8TV.

 

A més, també ha aparegut en altres programes de TV3, com el Polònia, el Planta BaixaCrackòvia, Tot es MouTarda Oberta, o el No Tenim Vergonya.
També és actor de doblatge i locuta falques publicitàries. Presenta esdeveniments o qualsevol tipus d'actes i ha oficiat casaments, de moment amb un 100 % d'eficàcia, totes les parelles que casa són eternament felices*.

* Segons dades d'alguna universitat de Winsconsin.

 

Com a anècdotes destacables, el Xavi és sord d'una orella des de naixement i va trigar 2 anys a descobrir que els auriculars que es posava cada dia per fer ràdio, fallaven d'una orella, clar... com no hi sent... pobre noi...

Xavi Cazorla. Biografia

Vaig néixer a Sabadell l'agost del 83. Em vaig avançar 2 setmanes, és l'únic cop a la vida que he anat d'hora.
Sóc el típic noi sord d’un oïde (que no rep cap subvenció de la Generalitat per ser-ho), que per compensar aquesta sordesa es dedica a fer ràdio i veus extranyes, imitant a tot tipus de personatges. Guionista, humorista i imitador. A més, sóc autònom, i per això tampoc rebo cap subvenció de la Generalitat.

I una mica la seva vida és això. Ja es veu que això s'està omplint tontament, perquè sembli que ha fet moltes coses, però vaja...

Es comenta que cuino un trinxat de la Cerdanya bastant fi...

 

 

QUÈ ESTÀS FENT AMB LA TEVA VIDA?apm-foto

 

 

 

 

 

De dilluns a divendres, de 18 a 19, presentant l’APM?, a Catalunya Ràdio, amb l'Ernest Codina i el Joel Diaz

I els dijous, cap a les 00:15, passo per El Club de la Mitjanit de Catalunya Ràdio i Esport 3, per destapar les misèries de tots els que passen pel programa, al Follow Garriga.

Faig doblatges posant veus de tot tipus de personatges a l'APM de TV3.

Abans d’això, he passat pel Matí de Catalunya Ràdio, La Tribu de Catalunya Ràdio, el Fricandó Matiner de RAC105 o “El Matí i la Mare que el va Parir” de Ràdio Flaixbac. Eren altres temps, jo era jove i dormia 5 hores al dia…

També he tret el cap per la TV3, la nostra, la de tots, al No Tenim Vergonya, al Planta Baixa o al Crackòvia.

TELEVISIÓ
Vaig sortir 2 dies al Crackòvia de TV3, i ho vaig petar tant que no hi vaig tornar més.

ESPECTACLES

Actuo en festes i esdeveniments privats, personalitzant cada espectacle segons el què calgui.

Presento coses així en general, com actes, entregues de premis o si t’agrada una noia te la puc presentar.

CASAMENTS

Diga-li mestre de cerimònies, diga-li jutge, diga-li mossén… Però en el meu temps lliure em dedico a casar gent, amb cerimònies totalment diferents, divertides i plenes de personatges famosos.
A dia d’avui, encara no he oficiat cap divorci. Tot arribarà…

DOBLATGE
He fet petits papers de doblatge en campanyes publicitàries, tampoc era la Coca Cola, però s'ha d'omplir la biografia...

Foto Crackovia