Blog

Fer tele menjant crispetes gegants?

Sempre havia somniat poder fer tele mentre em menjava una bossa gegant de crispetes, doncs bé, al Club de la Mitjanit de Esport 3 i Catalunya Ràdio, vaig poder fer-ho!

Arriba el moment de fer Alguna Pregunta Més?

Aquesta temporada el repte és més gran que mai: presentar l’APM dins el Matí de Catalunya Ràdio! El mateix que fa moooolts anys havien fet l’Antoni Bassas, el Xavier Bosch, el Carles Capdevila, el Manel Fuentes o el Guillem Sans, doncs ara igual, però un servidor, acompanyat del Jordi Asturgó, l’Oriol Dalmau, en Peyu, l’Anna Bertran, la Noemí Prous i la Marta Cristià.

De dilluns a divendres, de 12 a 1 del migdia, fem si fa no fa això!

Truco a Núñez i es fa passar pel porter de l’edifici!

1280x720-xJXUn dels moments més increïbles que m’he trobat mai… Truco a casa del President Núñez per preguntar-li com viurà la cavalcada de Reis i ell, l’autèntic Núñez, es fa passar pel porter de l’edifici! Espectacular!

 

 

 

Truco a casa del Pequeño Nicolás!

franciscoNicolasAnaBotellaEl nano surt a tot arreu, després de saber-se que es va fer passar per un alt càrrec del CNI i membre del PP… Ara mateix està amagat i ningú sap on para, doncs bé, després de moltes trucades i consultes a les páginas blancas, he aconseguit trucar a casa seva i deixar-li un missatge a un familiar directe… A la Tribu de Catalunya Ràdio!

Escolta-ho aquí!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/174538647″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

 

Debut al Crackòvia!

foto (6)Aquí pots tornar a veure el Crackòvia d’aquest dilluns en què obro el programa fent de Marc Márquez