General

Hay que vé, como está la vida…

Ja fa uns mesos que vaig descobrir això de vendre coses per Internet… He venut algun mòbil, algun projecte de mòbil, una càmera digital… fins i tot he tingut els meus minuts de glòria com a timador venent un mòbil en la caixa d’un mòbil d’una altra marca, amb uns cascos de walkman de l’any de la kika i uns cd’s d’instal·lació del software d’una impresora vella que tenia per casa…

Sé que no tinc perdó, però es que “està la cosa muy mala…”, la meva única justificació és, que com els de Vodafone em van clavar 200 € pel meu iphone, jo havia de treure calers… és un peix que es mossega la cua que diuen… (quin peix més imbècil també, per mossegar-se la cua…).

El que m’ha passat ara fa uns dies amb una blackberry d’un familiar que em va demanar que li vengués, és bastant curiós…

El meu anunci deia:
“Vendo Blackberry Storm 2 9520, para Vodafone.
En buen estado, con medio año de uso.
Incluye caja y accesorios originales.
Precio: 150 €.”

Crec que no hi ha lloc per les malinterpretacions ni paraules fora de context, no???

Doncs una de les respostes que vaig rebre va ser: Hola, si te interesa te lo cambio por un coche radiocontrol gama media electrico mercedes maclaren. Aporto foto si te interesa…

Aviam,que no dic que no valgui els 150 €, però, quans anys se suposa que té una persona amb blacberry per voler a canvi un cotxe teledirigit?? Tindrà connexió 3G el cotxe?? I wifi?? Inclou algun xat per parlar entre persones amb cotxe teledirigit??
I haig de signar permanència de 18 mesos?? Però si al 2n mes ja estaré fart de tenir-lo!!! Que em passarà com aquest pobre noi que no sap com treure-se’l de sobre i l’intenta enxufar a qui pugui… Si segur que va anar a comprar el pà i quan li van donar el canvi va dir “va dame 5 € más y te doy un coche radiocontrol…”

Francament no ho entenc… A més a mi de petit el tema cotxe de radiocontrol o teledirigit em cansava un colló!!! Havies d’anar darrera del cotxe corrent com un imbècil perquè el mando no arribava gaire lluny, 10 metres i gràcies!! Però si fins i tot vaig fotre’l a la piscina degut a una mala maniobra!!!

En fi, que com diuen que en uns mesos surt a la venda l’iphone 5, jo penso anar a la flamant botiga Apple a la Maquinista i dir-li al senyor venedor: Mira, tu me vas a dar un iphone 5 gratis, pero yo a cambio te voy a dar un coche teledirigido, el barco pirata de Playmobil y 200 piezas de Lego sueltas que tenía por casa para que te montes tu propia tienda apple… venga va… y si quieres también una Barbie medio en pelotas que le he mangado a mi sobrina de 8 años, me das un ipad y tan contentos.

Com em va dir un company de feina una vegada parlant de pràctiques sexuals… diguem-li… obscures… Proveu-ho…!!